Slik styler du studenthybelen med kunst

By bastian

januar 2, 2025

Du skal tilbake til skolebenken og har gjerne flyttet hjemmefra. Det er på tide å gjøre studenthybelen koselig for deg selv og gjerne andre som kommer på besøk. Sats på bilder med popkunst for å fornye selvet og omgivelsene dine med. Dette er ditt fristed gjennom studiene, og din tur til å kjøre på med dine regler når det kommer til dekorering. I noen boliger er det ikke mulig å male på veggene eller å spikre hull i vegger. Fortvil ikke, det finnes andre løsninger på å gjøre det mer hjemmekoselig.

Frisk opp de hvite veggene med farger

Studentleiligheter preges ofte av linoleumsgulv og hvite vegger. Folk flest foretrekker å komme “hjem” for å slappe av og føle seg trygg. Når du er langt hjemmefra kan dette kjennes ekstra viktig. På disse hvite og kjedelige vegger er det ofte lisser plassert langs veggene for å kunne henge opp bilder på. Bruk denne muligheten til å friske opp vegene med noe abstrakt kunst og gjerne popkunst som kan friske opp inntrykket så det ikke blir helt kjedelig. Popkunsten bidrar med dens sterke og funky farger som passer fint i slike hvite leiligheter. Grønne og beige farger anbefales da dette kan gi en mye mer avslappende effekt. Noe som er til å foretrekke under stressende eksamensperioder. Kombiner gjerne med bilder av naturen eller nøytrale fotografier for en mer balansert finish.

Bruk av naturlige løsninger

Ved å bruke mer naturlige materiale til å henge opp bildene med gir et mer rustikk og naturlig utseende. Dette kan gjøres ved å henge innrammede bilder med hyssing. Et alternativ blir å henge bildene i enden av en hylle eller krok dersom du ikke kan bruke spikrer til å lage huller i veggen med. Du kan enkelt fullføre “looken” med naturlige tilbehør som å kombinere organiske materialer for å lage et mer taktisk og koselige uttrykk. Jo mer planter du bruker i leiligheten, desto bedre blir det. Husplanter renser ikke bare luften i rommet, den bidrar også med å forbedre humøret og gir en bedre følelse av velvære for deg som student.

About bastian

kenza