Andy Warhol og King of Pop

By bastian

september 21, 2023

Den amerikanske kunstneren med navnet Andy Warhol har du helt sikkert hørt om før. Han står bak flere kjente kunstverk som er laget. Han ble kjent tilbake på 1960 tallet og i flere år ble kunstverk etter kunstverk anerkjent og likt av flere mennesker. Andy Warhol ble født i Pittsburgh 1928 6. august og han døde i New York 1987 22. Februar. Han ble ikke alt for gammel med levde i nesten 60 år. Andy Warhol fikk inspirasjonen sin fra flere ting som moteverdenen og blant annet fotografier. Noe som er helt utrolig er at han skapte over 10 000 kunstverk. Tenk deg å lage så mange kunstverker og at så mange av disse er kjente. Er det noen vi kan kalle en kunstner så er det Andy Warhol.

King of Pop

Grunnen til at v har nevnt King of Pop og at vi gjerne vil snakke om dette er to grunner. King of Pop var og er en av de mest kjente stjernene i historien med navnet Michael Jackson. Du har helt sikkert hørt om Michael Jackson før i og med at han er en av de største entertainerne i historien. Han både sang og danset. Det var bare kult å se han gå på scenen. Han har utrolig mange kjente sanger og han var med på å forme musikkindustrien. Først startet han i Jackson 5 med brødrene sine og gikk ble til slutt en soloartist. Han er kjent for moonwalken og blant annet robot dansen. Sangen Thriller har du sikkert hørt om før og kanskje Billie Jean? Andre kjente sanger er Heal the World, Beat It og Man in the Mirror. Han var et flott menneske og brydde seg masse om andre. Han var en følsom person og han ville andre bare godt.

Andy Warhol og King of Pop

Vi har ikke nevnt Michael Jackson bare fordi han er kongen av pop. Det er faktisk sånn at vi ikke bare nevner Andy Warhol og Michael Jackson for ingen grunn. Et av kunstverkene til Andy Warhol er faktisk av selveste Michael Jackson. Dette bilde er laget i en popstil og vi må si det virkelig ser bra ut og det er ikke noe tvil om at det ligner på Michael Jackson. Det er flere bilder av kongen av pop der ute som ikke bare er i en pop stil, men som også er malt og så klart er det flere fotografier. Det er ikke bare Andy Warhol som har et kunstverk av Michael Jackson. Vi kan jo også si at Michael Jackson var og er et kunstverk hanselv.

Hvis du også ønsker å øve på dansing og prøve bli flink som Michael Jackson så er det flere hummel barn med fete klær som passer å bruke når man skal danse og dette til en flott pris – det er ikke noe tvil om det er godt med gode klær når man øver seg til å prestere på dansegulvet.

About bastian

kenza