Kontroll over salgsprosessen når du selger pop art

By bastian

mai 24, 2024

Alle som skal selge noe trenger oversikt over salgsprosessen. Da kan du finne ut hva som fungerer og ikke, og gjøre nødvendige endringer for å lykkes enda bedre. Kunstnere opplever som regel en varierende etterspørsel. I noen perioder selger du kanskje mye, andre ganger går salget tregt. Selger du kunst på bestilling, er det et par grep du kan ta for å få mer kontroll over prosessen fra bestilling til salg.

Finn kunder og selg mer

Det første du må gjøre for å selge mer pop art, er å finne kundene. Sjekk ut hvor kundene er, hvilke sosiale medier de bruker og så videre, og finn dine idealkunder. Du kan lære mer om salgsprosess på nettsidene til lime. Selv om disse prosessene er utviklet for foretak, kan også benytte deg av tipsene dersom du er selvstendig kunstner.

Skap blest om pop art

Vil du selge mer pop art, må du skape blest om kunsten din. Arranger utstillinger, inviter gjerne lokalavisene til utstillingen, og legg ut bilder på sosiale medier. Du kan også legge ut en digital utstilling på nettsiden din, og gjerne dele bilder av kunsten på sosiale nettsider. Det handler om å bli sett, for du har mange konkurrerende kunstnere der ute. Vis potensielle kunder at du finnes, og gi dem et overblikk over hvilken type kunst du lager.

Pop art er populært

Det er veldig mange som gjerne vil investere i kunst, som pop art. Du må bare informere dem om at du og kunsten din finnes. Hvis du lager kunst på bestilling, må du selvsagt være åpen for kundenes innspill, slik at de blir fornøyde med sluttproduktet. Fornøyde kunder er den aller beste reklamen du kan få, for fornøyde kunder vil skryte av kunsten og kunstneren. Som med andre typer kunst, kan pop art øke i verdi, og derfor er mange interessert i å investere i kunst. Kundene finnes der ute, det gjelder bare å finne dem og få kontakt med dem.

Bruk alle tips du finner

Selv om CRM i hovedsak retter seg mot bedrifter, er det alltid lurt å ta til seg alle tips du finner. Noen av tipsene passer kanskje bedre til deg enn andre, men alle tips som kan hjelpe deg å selge mer pop art er jo nyttige. Sjekk derfor ut tipsene om salgsprosesser som du finner på Lime og se om du kan bruke dem.

Pop art

About bastian

kenza