Hvordan din mobiltelefon kan reflektere din kunstsmak

By bastian

juni 17, 2024

Mange av oss hadde hatt godt av å inkludere mer kunst i vår egen hverdag. Dette kan du jo selvsagt gjøre på mange forskjellige måter og i denne artikkelen skal du få tips til hvordan nettopp du kan gjøre det.

Følg spennende kunstnere

Det finnes mange spennende kunstnere der ute, som for eksempel Jeff Koons som har en rekke profiler på sosiale medier der ute. Kanskje du kan lage en egen Instagram der du bare følger kunstnere? Dette gjør at du vil få kunst rett inn på din mobiltelefon. Så hvis du har noen minutter til overs så er det bare å scrolle seg gjennom feeden og se på alt det spennende som kommer ut.

Ha et fargerikt deksel

Det er få ting vi bruker så mye som de fleste av oss bruker mobiltelefonen vår. Hvorfor ikke investere i kult mobiltilbehør til Samsung da? Du kan for eksempel kjøpe deg et skikkelig fint deksel. Dette kan gjøre at du virkelig kan vise fram til andre hva det er du liker. Dette gjør at du også lettere kan finne mobilen din hvis du skulle være så uheldig å miste den.

Hør på nye artister

Kunst er så mer enn bare bilder og fotografi, det kan jo også være musikk. Det er jo popmusikk som er ekvivalenten til pop art, så det kan jo være spennende å nyte popmusikk, samtidig som du ser på popart. Dette er jo også enkelt å gjøre med mobiltilbehør som for eksempel nye høretelefoner eller skikkelig bra høyttalere til din mobiltelefon. Det å oppgradere sitt elektroniske utstyr for å nyte mer kunst er absolutt noe av det vi anbefaler.

Få mer kunst inn i hverdagen

Vi elsker jo å promotere at du skal få mer kunst inn i hverdagen din, så hvorfor ikke også begynne å ta litt mer bilder og utforske ditt nærområde litt mer? Det kan være en god idé å få seg litt mosjon, samtidig som du sjekker ut hva ditt lokale miljø har å by på av kunstinstitusjoner. De fleste av oss har ikke besøkt museene som finnes i vår egen hjemby, så dette er absolutt noe vi anbefaler at du skal gjøre.

Du kan sjekke denne oversikten for å se om det finnes noen museer i din umiddelbare nærhet.

Ta gjerne med deg venner og familie rundt på dine eventyr. Dette kan gjøre at du kan finne nye museer og ny kunst du liker. Noe som mange synes er det spennende er å dra på en gatekunsttur rundt omkring i sitt lokale by. Dette er en type scene som alltid endrer seg og du vil kunne finne nye typer gatekunst hver gang du går ut døren din.

Det å ha mobiltelefon som en aktiv del av sitt kunstliv er rett og slett noe av det beste du kan gjøre for deg selv. Eller hva tenker du?

About bastian

kenza