Kvinner i pop art

By bastian

juli 20, 2024

Men det er klart det er vanskelig for kvinner å hevde seg i en så mannsdominert bevegelse, spesielt i en tid hvor mannen hadde en kulturelt gitt rolle i å bestemme og å være sjef. Og for kvinner som ønsker å være suksessfulle så måtte de i stor grad ha den samme oppførselen som menn hadde. Mange forsøkte faktiske på en humoristisk måte å kritisere pop art fra innsiden og hvordan den fungerte.

Det er litt ironisk at en slik bevegelse på mange måter hadde regler og ikke tillot for mye avvik i sine indre rekker. Ironisk fordi den tross alt var en kritikk mot samfunnet og brukte ironi og humor som et våpen. Uavhengig av dette så er det jo uansett naturligvis vanskelig for kvinner å spille en store rolle om man ikke ønsker å være vågale, og det har mange kvinner definitivt vært.

 

Som med mange andre aspekt her i livet så var veien til suksess litt vanskeligere og mer komplisert for kvinner enn for menn, men når først en klarte å få suksess, så var det lettere for andre å gjøre det samme. Og det er bare bra for bevegelsen.

 

About bastian

kenza