Utestue full av kunst?

By bastian

april 20, 2024

For alle som er glade i kunst, og kanskje spesielt pop art som er så fargerikt og morsomt, er kunst en del av hverdagen. Men hvorfor gjemme kunsten inne i huset, når du kan ta den med deg ut? Har du tenkt på at du også kan fylle opp utestuen din med kunstverk? Og hvis du ønsker et riktig kult innredet uterom så velger du selvsagt pop art.

Hva annet trenger du til utestuen?

En utestue må selvsagt ha mer enn kunst, selv om kunsten er viktig. Du bør også ha behagelige møbler som tåler lange kvelder med dype samtaler og noen glass vin. Hvis det blir kjølig der du bor, kan du også vurdere å gå til innkjøp av en varmelampe. En annen ting som gjør rommet varmere, og gir det et lunere uttrykk i samme slengen, er et gulvteppe. Du kan gjerne bruke et terrasseteppe, og det finnes mange fine varianter å få kjøpt på nett. Men husk at du bør velge et teppe som ikke konkurrerer for mye med kunsten du henger på veggene.

Det kan også vøre fint å investere i noen kosepledd, samt kule grønne planter for å gi det hele et trendy uttrykk. Stearinlys hører også med hvis du skal bruke utestuen en sen høstkveld, mens luftemuligheter er helt nødvendig på sommeren.

Hvordan komme i gang?

Du lurer kanskje på hvordan du kommer i gang med en utestue , hvis du ikke er så heldig at du har en allerede. Hvis du er det, så trenger du bare å finne den kunsten du ønsker å henge på veggene. Hvis du ikke har en utestue, må du selvsagt bygge denne først. Det kommer ferdige varianter, eller du kan be en arkitekt tegne en for deg. Da bør du også få med deg en interiørarkitekt på laget slik at alle stilvalgene som tas i løpet av prosessen er i tråd med din forkjærlighet for pop art. Det er mye inspirasjon å hente i maleriene til Andy Warhol, både når det kommer til motiv og fargevalg. Det går selvsagt også å lage sin egen kunst, eller finne en lokal kunstner som kan hjelpe til.

About bastian

kenza